ONI SE NE PLAŠE KORONE, PA SVOJ ODMOR PROVODE NA MORU: Poznati pohitali u Hrvatsku!
Foto: Instagram

OTIŠLI KOD KOMŠIJA

ONI SE NE PLAŠE KORONE, PA SVOJ ODMOR PROVODE NA MORU: Poznati pohitali u Hrvatsku!

Stars -

Uprkos tome što je preporuka države da se ovog leta što manje putuje, zbog čega su mnogi ljudi otkazali svoja letovanja, naše poznate ličnosti se ne pridržavaju toga. Mnogi od njih uželeli su se mora, a kako su nam mnoge granice zatvorene, opredelile su se za najlakšu soluciju - Hrvatsku. Zasad tamo možemo uz negativan test ili uz obavezan dvonedeljni karantin, ali kako se naše zvezde uveliko sunčaju, znači da su se testirale na koronu.

Led je probila Kaja Ostojić, koja je mesec dana provela na primorju susedne države u društvu svog dečka, fudbalera Matea Pavlovića. Hrvatski sportista iznajmio je luksuznu jahtu, istu onu kojom su prošle godine krstarili Jadranom Bekamovi. Njih dvoje su svaki dan obilazili najlepše plaže na primorju, ispijali šampanjac, kupali se i sunčali.

foto: Printskrin/Instagram

Odmah posle nje, na komšijsko more se zaputila i Jana Todorović sa suprugom i ćerkom. Oni uživaju u Opatiji, gde su ih ugostili i nedavno pristigli Saša Popović i Suzana Jovanović, koji tamo imaju stan. Direktor "Granda" je prošle godine kupio i jahtu, koja je usidrena u luci u ovom gradu, pa su provozali pevačicu i njenu porodicu najlepšim plažama.

foto: Printscreen

Nedavno se iz Hrvatske vratila Sonja Vuksanović, koja je tamo boravila s ćerkama.

foto: Instagram

Anabela Atijas je nakon završetka "Zadruge" otputovala u Dubrovnik, a društvo joj prave suprug Andrej Atijas i ćerke Nina i Blankica. Pevačica svakodnevno objavljuje fotografije s plaže, ali i bazena u sklopu hotela u kojem borave.

foto: Printscreen/Instagram

Nina Janković je sa suprugom Matejom Dičićem i sinom u Rovinju. Glumica objavljuje fotografije na Instagramu, a sve ukazuje na to da je odmor usmeren isključivo na dečaka.

foto: Printscreen/Instagram

I Jelisaveta Orašanin uživa u Rovinju. Glumica je tamo s ćerkom, rođenom sestrom i njenim sinom, a nije poznato da li je i Miloš Teodosić s njima.

foto: Printscreen/Instagram

I Slaven Došlo se sunča u Dubrovniku, a na Hvaru je Ivana Dudić.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja