TOMOVIĆ ODGOVORIO LJUTOM SUPARNIKU! Nekad su se koškali zbog Mitrove, sad sve skočilo NA NOVI NIVO: Hladan tuš za FETIĆA
Foto: Printscreen

nije mu prećutao

TOMOVIĆ ODGOVORIO LJUTOM SUPARNIKU! Nekad su se koškali zbog Mitrove, sad sve skočilo NA NOVI NIVO: Hladan tuš za FETIĆA

Stars -

Nakon što je Edis Fetić istakao kako, po njegovom mišljenju, Vladimir Tomović nije nikakav rijaliti igrač a koji se već punu deceniju vuče po takvim formatima, đetić se brzo rešio na oštar odgovor. On je, naime, putem društvene mreže Instagram sarkastično poručio kako se slaže s njim, jer je za razliku od toplog porodičnog okruženja po odlasku sa imanja u Šimanovcima bio dočekan - sa ključem u bravi i tužbom pred razvod.

"Sinoć moj rijaliti kolega Edo Fetić za mene reče da nisam dobar rijaliti igrač i da sam već 10 godina po rijalitijima. Slažem se sa njim. Ja sam kao propali rijaliti igrač posle 'Zadruge 3' otišao u svoj topli dom u zagrljaj porodici, a ti si naišao na zaključana vrata od stana i tužbu za razvod braka. Ćuti i pokrij se ušima", odbrusio je na kraju Tomović.

Podsetimo, Dragana Mitar, iako je bila sa Edom, na početku svoje ovogodipnje rijaliti avanture uplovila je u vezu sa Tomovićem, što je svakako stvorilo neku netrpeljivost između njih dvojice pošto se Fetić priključio rijaliti ekipi. Mitrova je, zatim, svu svoju pažnju usmerila na Eda, a taj "nesporazum" njih dvojica očito i do dana današnjeg nisu do kraja "ispeglali".

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track