ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Vrcko preneo devojci polnu bolest

TRAČ PARTIJA

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Vrcko preneo devojci polnu bolest

Stars -

Dobar dan, dragi moji čitaoci! Čekaju vas još dve zanimljive priče i ovog utorka, a kada sam došla do njih, bila sam šokirana. I vama će biti zanimljive jer se radi o vrlo poznatim ličnostima iz sveta šou-biznisa.

Odlučila sam da počnem sa trač partijom jednog bivšeg rijaliti učesnika, koji u javnosti voli da se razmeće samopouzdanjem, a sada se verovatno pokrio ušima. Možemo da ga nazovemo Vrcko, jer ga ima svuda, a u ovoj pikantnoj pričici reč je o njegovoj lepšoj polovini. Vrcko je preneo jednoj svojoj devojci, možda pre svojoj "kombinaciji", polnu bolest. Panika je nastala kada je sirota devojka otišla na pregled, jer ni sam Vrcko nije znao da ima tu dijagnozu. Ona je njega odmah optužila da joj je preneo zarazu, ali pošto je on bio zatečen, tvrdio je da nije kriv.

Tu je, naravno, došlo do žestoke svađe između njih dvoje, ali su posle rešili da se zajedno suoče s tim, jer, ruku na srce, i Vrcko i njegova seks-kombinacija ispali su neodgovorni. Tako se Vrcko malo spustio na zemlju. Nažalost, morao je baš da udari glavom o zid. Moja druga top-zvezda ove nedelje posle Vrcka jeste jedna pevačica koja baš mnogo voli da putuje. Zato mi je prva asocijacija na nju Sunce, jer pogotovu voli plaže. Sunce je nedavno bila s prijateljima na moru.

Međutim, odmor joj je upropašćen jer je izgubila mobilni telefon. Nije tu reč bila o skupocenom telefonu, ne pita ta šta košta, nego škakljivi sadržaj koji je imala u aparatu i na kartici, a koji je napravila pred sam polazak na put. Nastala je panika na toj morskoj lokaciji, pa je podigla celu plažu na noge. Pošto joj je posao bio uzaludan, Sunce je ponudila novčanu nagradu ukoliko joj neko pronađe mobilni.

Posao je do kraja putovanja bio bezuspešan, a ona sad moli boga da društvene mreže uskoro ne budu preplavljene njenim eksplicitnim fotkama i snimcima. Eto, nadam se da ste uživali. Vidimo se već sledeće nedelje i očekujte nešto sočno. Pozdrav od vaše Abronoše!

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track