ŽENA OD SULTANA NE ZNA DA LI JE SAMA: Pa, ni ja ne znam da li imam dečka ili nemam, situacija je haos!
Foto: Instagram screenshot

Stars priča nedelje

ŽENA OD SULTANA NE ZNA DA LI JE SAMA: Pa, ni ja ne znam da li imam dečka ili nemam, situacija je haos!

Stars -

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, potpuno je sludela publiku i izazvala šok na estradi pesmom "Žena od sultana".

Pevačica koja je 2014. bila finalistkinja "Zvezda Granda" za Kurir Stars otkriva da ovu histeriju nije očekivala. - Očekivala sam veliki uspeh jer znam s kim sam i šta pripremala, ali ovako baš ne - kaže mlada pevačica, čiji je uspeh glavna tema i među njenim mnogo poznatijim kolegama, pa je "Ženu od sultana" na društvenim mrežama komentarisao i Milan Stanković.

foto: Printskrin/Instagram

Ona pak tvrdi da joj ne smetaju ni negativni komentari ("nemam ništa ni protiv koga", kratko nam je rekla), a mnogi je pitaju kako je izgledalo snimanje vrelih scena u bazenu s bosanskim manekenom Kenanom Tahirovićem, koga svi porede s turskim glumcem Burakom Ozčivitom, poznatim kao Bali-Beg.

- Imala sam veliku tremu, a neki me i kritikuju što sam povučena. Treba mi vremena da se opustim. Tako je bilo i na snimanju, gde sam se smrzla u bazenu jer je tada bilo hladno. Hteli smo da izgleda seksi, ali jeste mi bilo neprijatno. Šaran mi je rekao da ne brinem, jer nećemo preći granicu - kaže pevačica.

foto: Printskrin/Instagram

Kao bivša pulenka "Granda", ističe da nije više u kontaktu sa Sašom Popovićem, ali priznaje da bi je obradovao njegov povoljan sud o "Ženi od sultana". - Nisam dugo radila s "Grandom", tako da taj ugovor više ne važi. Sad imam ugovor sa Šaranom i samo se pitamo on i ja. Ako je Saša čuo pesmu, volela bih da mu se dopala - kaže Tijana. Sve interesuje kakav je ljubavni život Tijane Em, ali ni ona nije sigurna u svoj status.

- Imala sam dugu vezu, ali to je nešto komplikovano, pa kažem da nemam dečka, ali videćemo - kaže pevačica, a na pitanje da pojasni o čemu se radi, odgovara: - Pa, ni ja ne znam da li imam dečka ili nemam, situacija je haos - priznala je i potvrdila kroz smeh da je sve komplikovano kao u "Ženi od sultana".

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track