SAMOĆA ĆE NAS NAUČITI DA BUDEMO ZAHVALNI: Bjelica je ovako govorila o PORODICI pre samo pola godine, a fotka KIDA DUŠU
Foto: Marina Lopičić

DIRLJIVO

SAMOĆA ĆE NAS NAUČITI DA BUDEMO ZAHVALNI: Bjelica je ovako govorila o PORODICI pre samo pola godine, a fotka KIDA DUŠU

Stars -

Isidora Bjelica preminula je danas, a pre pola godine napisala je emotivan status o svojoj porodici, koji je mnoge dirnuo.

"Za sve one koji imaju ponekad primedbe na bližnje - a ko ih nema - trenuci samoće će nas vrlo brzo naučiti koliko smo zahvalni na svakom trenu koji provedemo zajedno i koliko su dragocena sva naša "neslaganja" i "razlike" - sve je to samo ljubav - porodica je najvažnija učionica ljubavi - i kao pointilizam moraš se za tren udaljiti da bi video puni smisao slike i njenu lepotu", napisala je Isidora u februaru 2020. godine.

Isidora je iza sebe ostavila muža Nebojšu Pajkića i dvoje dece Lava i Vilu. Svog muža Isidora je upoznala na Fakultetu dramskih umetnosti i odmah je znala da je on njena srodna duša, iako je 14 godina stariji od nje. Tada je imala 27 godina.

Mnogi su spekulisali da se par razvodi, a jednom prilikom je to Nebojpa demantovao.

foto: Printscreen Instagam

"Bilo je sunčanih dana, stravičnih oluja, morskih bolesti, pljački, otmica. Svega pomalo. Hvala ovoj teškoj bolesti jer me je naučila šta je ljubav.Imala sam podršku od svih, ali samo je Nebojša, i sad ću se rasplakati, prošao sa mnom tih 66 hemoterapija, pet vraćanja bolesti", jednom prilikom rekla je Isidora.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja