ISKRA BRAJOVIĆ SE PRISETILA SUSRETA S KNJIŽEVNICOM: Htela sam da je imitiram, ali ne može se tek tako biti Isidora!
Foto: Printscreen/Instagram

Tužno

ISKRA BRAJOVIĆ SE PRISETILA SUSRETA S KNJIŽEVNICOM: Htela sam da je imitiram, ali ne može se tek tako biti Isidora!

Stars -

Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini, a poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija. Osim neutešne porodice, supruga Nebojše Pajkićá, sina Lava i ćérke Vile, Isidorini prijatelji pogođeni su vešću o odlasku književnice.

foto: Promo

Glumica Iskra Brajović ópisala je svoj susret koji je svojevremeno, još tokom studija, imala sa Bjelicom, te izrazila žaljenje zbog njene smrti.

- Na drugoj godini fakulteta želela sam da Isidora bude moja imitacija. Čitala sam njene knjige i intervjue kako bih uspela da je "odglumim". A onda sam je srela sa mojom mamom, upoznala, i onako snebivljivo rekla da sam čak i pokušala da je imitiram na glumačkoj vežbi. Njen neiskompleksirani odgovor me je kupio za ceo život - dala mi je da upišem njen broj mobilnog, da se čujemo ako mi bude potrebna pomoć u postajanju Isidore. Tada sam odustala od vežbe i shvatila da se ne može tek tako "biti Isidora", jer je ona više od šešira ili karakteristika u govoru. Tako mi je žao što se nekih lepih anegdota setim tek kada drugog aktera više nema, a ne sa njim, uz čaj i smeh - napisala je Iskra na svom Instagram profilu ispod Isidorine fotografije.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen/Instagram

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track