ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Snajka platila 10.000 evra za pobedu, pa je prevarili!

trač partija

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Snajka platila 10.000 evra za pobedu, pa je prevarili!

Stars -

Drage moje abronoše, nadam se da ste svi dobro i da vam ne smeta ova vrućina kao našim selebritijima, kojima je sunce, izgleda, udarilo u glavu pa prave gluposti više nego ikada.

Videli ste nedavno razne napise o sportistkinji koju ćemo zvati Sestra. Ni ona sama odavno ne zna šta je, ko je i čime se bavi, bitno je samo da bude poznata i u centru pažnje. Otprilike sve što Sestra kaže za medije je laž, a uspela sam da saznam dosta detalja o njoj, pa ću vas uveriti da je tako. Primetili ste da se u medijima pojavljuje s muškarcima koji su joj navodno emotivni partneri, glumeći da je svaki put zaljubljena i da je na korak od toga da stane na ludi kamen.

Sve je to taktika, drage moje, jer ona juri samo lovu, odnosno mužjake koji imaju dubok džep. Posle ih ucenjuje raznim snimcima, porukama i slikama ne bi li izvukla neku kintu, jer od "sporta" ništa nije zaradila. Dok njih ucenjuje, na sva zvona kuka kako je prevarena i ostavljena, a sve je suprotno, verujte. Inače, ona je već dugo u pravoj emotivnoj vezi s Malenom, nju znate kao vrlo uspešnu na čelu jedne ženske družine.

Dečko od Kaluđerke umešan je u jednu veliku aferu na poslu, u pitanju je vrlo ozbiljna stvar. On nije ništa skrivio, nego je svedok zločina svog kolege koji je vrlo uticajan i moćan, i stalno mu preti da mora da ćuti o svemu. Mogu samo da vam kažem da će jedan od njih dvojice uskoro loše završiti. Ili će Kaluđerkin dečko morati da beži glavom bez obzira, ili će njegovom kolegi mafija doći glave!

Pevačica koju ćemo zvati Snajka je doživela pravi nervni slom kad je shvatila da je bezveze pukla 10.000 evra za nameštenu pobedu na jednom festivalu. Trebalo je da ona trijumfuje, platila je svima u žiriju i organizaciji koji su joj tražili kintu, a oni su joj onda javili da od festivala nema ništa zbog situacije u državi i da njena pobeda ne važi za sledeću godinu. Na svu muku, računajući to što mora da izdržava porodicu a posla nema, Snajka je ostala i bez ušteđevine, ali tako to ide kad se čovek bavi nečasnim radnjama.

Toliko za ovo javljanje, drage moje abronoše, vidimo se i sledećeg utorka s novim pričama. Prikupljanje materijala je u toku, a već sad mogu da vam najavim pravu bombu! Čitamo se i sledeće nedelje, pozdrav.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track