Najnovije vesti

ĆERKE VERICE RAKOČEVIĆ DOBRO ZNAMO! Kreatorka ima i sina Miodraga, stariji je od njenog muža, a evo gde živi i šta radi
Foto: ATA Images

U dobrim odnosima

ĆERKE VERICE RAKOČEVIĆ DOBRO ZNAMO! Kreatorka ima i sina Miodraga, stariji je od njenog muža, a evo gde živi i šta radi

Stars

Dok šira javnost dobro zna ćerke Verice RakočevićElenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina, koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi. Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana.

foto: ATA Images

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

foto: Damir Dervišagić

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Kreatorka je prošle godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Milorad tada dobio drugu ćerku.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...