Najnovije vesti

STEFAN NEĆE DA JE PONIZI, ALI JE ONA BILA SA ŽAPCEM! Osman izneo Ivanin PRLJAV VEŠ, a za jedno je ostao UZDRŽAN!
Foto: Printscreen/ Instagram, Sonja Spasić

ŠOK

STEFAN NEĆE DA JE PONIZI, ALI JE ONA BILA SA ŽAPCEM! Osman izneo Ivanin PRLJAV VEŠ, a za jedno je ostao UZDRŽAN!

Stars

Osman Karić prokomentarisao je Ivanu Šopić i reči koje je izgovorila.

"Nažalost nisam ispratio, ne znam šta me je pominjala, jedino moje pozivanje za tu devojku je istina da je bila sa dečkom pod nadimkom Žabac, mlađi dečko kojeg je ona vešto zamenila "Žapcem" starijim čovekom koji je učestvovao u bliskoj prošlosti u nekom tamo rijalitiju, kako ga neki zadrugari nazivaju "podrum". Ivana je samo malo istripovana pošto misli i dalje da sam ja razlog njenog raskida sa Stefanom, međutim zna i ona i Stefan glavni razlog njihovog raskida, ali se ne izjašnjavaju javno. Stefan sigurno neće reći jer ne želi da iznosi njen poluprljav veš, a time i ponizi. Ovim putem ću se obratiti dotičnoj dami i reći javno i direktno da joj ja nisam bio kamen spoticanja u vezi, već njena laž koja je izašla na svetlost dana", izjavio je Osman.

foto: Printscreen

Danima i nedeljama unazad komentariše se o pravom razlogu raskida Ivane i Karića, a Osman se navodi kao glavni krivac za ljubavni brodolom.

"Iskreno da Vam kažem, ne znam, mada pretpostavljam preko čega Stefan ne bi mogao da pređe. Nije ni Žabac, ni Babac, ni jedan dečko niti njena veza ili ti veze sa drugi momcima iz prošlosti, jer je normalno da nije ušla u rijaliti kao "nevina" devojka, a ni Stefan bez ijedne mrlje, razlog je nesto mnogo jače. Naravno, razlog na koji ja sumnjam, a nisam siguran, neću reći, ostaću uzdržan ovoga puta", prokomentarisao je Karić na radiju "Amnezija".

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Sonja Spasić, Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...