ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE OKITILA BRENDIRANIM STVARIMA: Prija na sebi nosi 35.000 evra!
Foto: ATA Images

MODNI GURU

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE OKITILA BRENDIRANIM STVARIMA: Prija na sebi nosi 35.000 evra!

Stars -

Aleksandra Prijović evoluirala je i iz jedne u moru takmičara "Zvezdi Granda" postala prava modna ikona.

foto: Stefan Stojanović

Nema ko sa estrade bar jednom nije prokomentarisao stil Brenine snajke, koji je došao do izražaja otkako je postala deo porodice Živojinović. Čak i domaći kreatori ne mogu Priji da nađu nijednu zamerku kada je stajling u pitanju i tvrde da je besprekoran.

foto: Stefan Stojanović

Međutim, pre nekoliko dana Aleksandra je iznenadila sve prisutne kada se na otvaranju restorana Viktora Živojinovića pojavila u kežual izdanju. Dok su se drugi gosti doterali, ona je došla ležerno obučena - u košulji, šorcu i papučama. Ali kakvim papučama! U pitanju je brend "botega" i koštaju čak 990 evra. Njih je ukombinovala sa tašnicom dizajnerske kuće "šanel", koja vredi "samo" 3.050 evra. Čak je i nakit na Aleksandri bio skup - narukvica od 200, minđuše od 100, a burma i prsten koštaju pet i sedam hiljada evra. Na još jednom aksesoaru Prija nije štedela. U pitanju su naočare za sunce, čija je cena oko 250 evra.

foto: Printscreen/Instagram

Ona ih je nonšalantno podigla na glavu kada je ugledala foto-reportere, ne pazeći na frizuru, koju nije čak ni sredila. Samo je pustila kosu da pada preko ramena, osećajući se potpuno opušteno.

Srecan rodjendan najboljem tati. Volimo te Aleksandar i ja❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Naravno, za kraj, ne treba zaboraviti da pomenemo i sat "roleks", čija je cena paprenih 18.000 evra! Zapravo, može se reći da Aleksandra najviše pažnje obraća na detalje i sitnice jer kada je u pitanju garderoba, nije se preterano opterećivala. Njena košulja košta 70 evra, dok je šorc oko 50 evra. Čak 20 puta jeftinije od papuča. Suma sumarum, njen kompletni izgled tog dana koštao je čak 35.000 evra. Izgleda da za Breninu snajku ovog leta nema krize, što je i sama priznala. Ne razbacuje se, ali i ne štedi.

papuče "botega" 990 evra narukvica 200 evra naočare 250 evra minđuše 100 evra košulja 70 evra šorc 50 evra torba "šanel" 3.050 evra burma 5.000 evra prsten 7.000 evra sat "roleks" 18.000 evra

foto: AMG

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja