INDIRA HTELA DA SE POČASTI, PA ODUSTALA: Pevačica naručila džip, a onda odustala zbog korone!
Foto: Printscreen/Premijera

PREDOMISLILA SE

INDIRA HTELA DA SE POČASTI, PA ODUSTALA: Pevačica naručila džip, a onda odustala zbog korone!

Stars -

Taman kad je Indira Radić odlučila da promeni automobil, odabrala idealan model i sakupila novac, desila se pandemija virusa korona pa je morala da odustane od zamene četvorotočkaša.

foto: ATA Images

Kako saznajemo, pevačica je u februaru preko zastupnika u Srbiji poručila model terenskog vozila koji joj se već duže vreme dopada, a košta 35.000 evra. Auto je trebalo da stigne iz inostranstva, pa se zbog toga na isporuku čekalo oko mesec dana. Ali već početkom marta moglo je da se nasluti da će virus korona brzo zavladati Evropom i da bi to moglo da prouzrokuje štetu svima, pa i muzičarima, i zato je Radićeva odlučila da ne rizikuje. Odmah je pozvala predstavništvo i izjasnila se da odustaje od kupovine.

foto: ATA Images

Prema rečima našeg izvora bliskog folkerki, prodavci su je dugo ubeđivali da nema potrebe da odustaje, da će se situacija brzo stišati, ali je ona bila mudrija. Ostala je pri svojoj odluci da ne kupuje novi auto, već da sačuva pare. Ispostavilo se da joj je to bio dobar potez. Već u drugoj polovini marta otkazani su svi nastupi pevačima u Srbiji, regionu i, naravno, inostranstvu i takva situacija, sa manjim izuzecima, traje i danas. Pojedine zvezde su imale nekoliko nastupa tokom juna, kad su klubovi bili otvoreni, ali Radićeva nije radila. Ona je pauzu iskoristili za rad na novim pesmama, odmarala se i uživala, a deo novca kojim je planirala da kupi kola uložila je u snimanje spotova za stare hitove koji nisu bili ekranizovani. I to je joj bio dobar potez jer je pare dobro investirala. Spotovi se odlično gledaju, a pošto se nalaze na njenom kanalu na Jutjubu i drugim platformama, moći će solidno da zaradi od pregleda i klikova. Ne kao ranije, jer je korona uticala i na sponzore na Jutjubu, ali će bar nešto da kapne. Pokušali smo da dobijemo Indirin komentar, ali se ona nije javljala na pozive.

foto: AMG

Kurir.rs/ IVAN ERCEGOVČEVIĆ/ Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja