JEDNA SE UDALA ZA VLASNIKA GUGLA, DRUGA BILA POSLANICA Palile su celim regionom a evo kako danas izgleda život MODELSICA
Foto: Printscreen

Uspešna i plodonosna karijera

JEDNA SE UDALA ZA VLASNIKA GUGLA, DRUGA BILA POSLANICA Palile su celim regionom a evo kako danas izgleda život MODELSICA

Stars -

Svi znaju da se članica grupe "Models" Aleksandra Sandra Nikolić udala za Andreja Meljiničenka sa kojim živi bajku. U braku sa njim je dobila ćerkicu Taru, a evo šta se dogodilo nakon raspada grupe i sa drugim devojkama.

Marijana Karanović Mimi

Doživela je veliki uspeh u prvoj postavi "Modelsica". Trenutno je udata u Beogradu za jednog biznismena i ne pojavljuje se u javnosti. Sa 12 godina je završila kurs za manekenke, a svoj prvi nastup je imala 1993. godine na reviji Verice Rakočević. Sledeće dve godine je bilo na pisti, jer se naglo ugojila. Kasnije je smršala zahvaljujući rigorznoj dijeti, ali to nije bilo pohvalno jer je često padala u nesvest. U grupi "Models" privukla je pažnju javnosti. Danas je u srećnom braku sa jednim beogradskim biznismenom i ima ćerke Ivonu i Martinu.

Nevena Adžemović

Nakon napuštanja grupe "Models" Nevena je uplovila je u političke vode kada je sa članskom kartom Nove Srbije ušla u saziv parlamenta 2012. godine. Međutim njen angažman se ovde brzo završio.

- Neću ostati u stranci niti ću se ikada više uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja - ispričala je tada Nevena.

foto: Aleksandar Jovanović

Ivana Berendika Jermoluk

Ivana je danas udata za suvlasnika "Gugla", nekada je bila Berendika. Danas uživa sa svojim suprugom i ne razmišlja o javnom poslu. Nakon napuštanja grupe gotovo da se u javnosti nije pojavljivala. Ona je 2016. godine na svet donela blizance i u 38. godini postala majka.

foto: Printscreen Instagram

Ivana Stamenković Sindi

Sindi je pokušala nakon napuštanja grupe da oživi svoju karijeru u "Velikom bratu" koji se prikazivao 2013. godine. Izbacila je singl "Telo gori", međutim nakon toga se ponovo povlači. U javnosti se žalila kako nakon što je dobila ćerkicu ne može da nađe idealnog emotivnog partnera.

- Svako kada god negde odem, pitaju me da li imam Instagram, kada im odgovorim negativno, čudno me pogledaju - rekla je davno pevačica koja je u međuvremenu otvorila ovaj nalog.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track