TEODORA NIGDE NE IDE BEZ NINA: Džehverovićka košarkaša povela na nastup!
Foto: Printscreen/Premijera

ZALJUBLJENA

TEODORA NIGDE NE IDE BEZ NINA: Džehverovićka košarkaša povela na nastup!

Stars -

Teodora Džehverović do ušiju je zaljubljena u Nina Čelebića, s kojim je u vezi skoro dva meseca, pa ni na nastupe ne ide bez njega.

foto: Printscreen/Premijera

Naš paparaco uslikao je pevačicu prilikom dolaska na splav na kojem je pevala pre neko veče. Naravno, društvo joj je pravio košarkaš, koji se od nje nije odvajao. Čak i tokom nastupa Nino je bio u prvom redu i pratio šta radi Teodora, a kad god je imao priliku, mahao joj je i smejao se. Snimao ju je telefonom, a svaku pauzu koristili su da se ljube i razmenjuju nežnosti. Da su izuzetno bliski, dokazuje i to što je Teodora bez blama gledala u Čelebićev telefon dok je on pisao poruke.

foto: Printscreen/Premijera

Njemu to nije smetalo, pa joj je pokazivao šta i kome piše, a kada je shvatila da je u pitanju drug, odahnula je. Potom je počela da mu peva i igra oko njega, a onda su malo seli i držali se za ruke. Interesantno je da je Dhehverovićeva uskladila i stil sa profesijom svog dečka, pa je na nastup došla sa kačketom Majkla Džordana, a na nogama je umesto štikli nosila sportske patike.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track