JANJUŠ ODLUČIO DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! U potpunosti će se posvetiti NJOJ, a evo šta kaže o bivšoj ljubavnici Maji!
Foto: Printscreen

iskreno

JANJUŠ ODLUČIO DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! U potpunosti će se posvetiti NJOJ, a evo šta kaže o bivšoj ljubavnici Maji!

Stars -

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš je odlučio da promeni svoj život iz korena.

foto: Printscreen

"Bilo je na početku dosta pitanja, stalno su me zvali, ja nisam dao nijednu izjavu, mislim da je ovo tek drugi put da dajem izjavu otkad sam izašao iz rijalitija" naveo je Janjuš, a onda istakao da ga najviše pitaju za Maju Marinković, ali da on na tu temu izbegava da govori:

"Svi pitaju naravno to, ja nikad neću da dajem odgovore, jednostavno ne želim, mogu to da zadržim za sebe. Neko kaže da lažem, neko da ne lažem, mogu da pričaju šta hoće, mene ne zanima, ne dajem nikakve izjave, ne želim. Ja jesam javna ličnost, ali sebe ne smatram javnom ličnošću. Ne vodim taj život kao neki drugi koji se bore da budu popularni, ja se time ne bavim."

Bivši košarkaš ističe da svoje slobodno vreme provodi sa ćerkom i sa prijateljima, te da će u narednom periodu biti u potpunosti posvećen svojoj naslednici.

"Nemam pojma o koroni, vreme provodim uglavnom sa prijateljima i sa Krunom. Sa njom je najbolje, evo za četiri, pet dana kreće u školu, jedva čekam, vodiću je svaki dan u školu i to će biti moj život" istakao je Janjuš. u emisiji "Premijera".

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja