DEVOJKA MU JE UMRLA, ZAVODIO DAME SA ESTRADE, NOSIO NANOGICU?! Detalji života Stefana Karića, ovako je postao POPULARAN!
Foto: Printscreen/Instagram

NISTE ZNALI

DEVOJKA MU JE UMRLA, ZAVODIO DAME SA ESTRADE, NOSIO NANOGICU?! Detalji života Stefana Karića, ovako je postao POPULARAN!

Stars -

Stefan Karić je okarakterisan kao "žestok" momak sa Zvezdare, koji je prvi put zapao za oko medijima kada ga je na televiziji predstavila sada već preminula bivša devojka misica Dijana Milojković.

Ona je tada ispričala njihovu ljubavnu priču i kolika joj je on podrška u borbi protiv opake bolesti od koje je kasnije i preminula i time mnogima promenila mišljenje o istetoviranom dečku, naizgled hladnom i "opasnom".

Stefan Karić rođen je 1992. godine i sin je imućnog biznismena Osmana Karića, o kojem se malo toga zna, ali se vrlo često dovodio u vezu sa "opasnim miljeom" društva, iako je više puta pominjao da nema veze sa tim.

Imao je period života kada je "upao u loše društvo", pa je kako su mediji prenosili, godinu dana nosio nanogicu zbog policijskog prekršaja, kada su mu tokom rutinske kontrole, pronašli pištolj u skupocenom automobilu, zbog kojeg je kažnjen nanogicom na godinu dana. Najviše pažnje izazvao je u rijalitiju "Zadruga" u kojem je dostigao visok plasman u finalu, a njegovo učešće su obeležile raznorazne veze i vezice, pa se u jednom momentu saznalo da je bio u "nekakvom" odnosu sa svim svojim cimerkama.

U rijalitiju je okarakterisan kao zavodnik pa je njegovo učešće obeležila i emotivna veza sa pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grguriće sa kojom nije ostao u lepom odnosu, a nakon koje je započeo vezu sa Ivanom Šopić, anonimnom devojkom iz Beograda, okarakterisanom kao devojka "bez dlake na jeziku", pa se govorkalo da se upravo zbog nje nije kotirao više, jer se u jednom momentu očekivalo da će upravo on pobediti u toj sezoni.

Ono što je privuklo dosta pažnje je upravo fotografija koju je misica objavila kada je ostala bez kose zbog jakih hemioterapija, na kojoj je i Stefan obrijane glave, baš kao i ona u ime podrške njoj, što je raznežilo javnost i njihovu ljubav proglasilo za jednu od onih nezaboravnih, pa stoga nije čudno što Stefan Dijanu često spominje kao jedinu devojku koju je zaista voleo i na osnovu koje traži sve ostale. Pored toga, on je istetovirao i njen lik na svom stomaku u znak ljubavi prema njoj. Stefan je u rijalitiju ispričao da je saznao da je Dijana obolela odmah na početku njihove veze i podsećao se kroz šta su sve prolazili zajedno, što je izazivalo suze kod gledalaca, budući da su kod njega bile neizostavne kada bi pričao o njoj.

Nakon rijalitija, Stefan je dobio je preko 134.000 pratilaca na Instagramu, pa svaki dan aktivno postavlja kako se provodi sa društvom na bazenu u dvorištu svoje velelepne vile na Zvezdari. Najavio je privatni biznis u koji želi da uloži zarađeni honorar iz rijalitija, a o čemu je reč ostalo je nepoznato.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track