TAMARA IZ STRAHA NIJE GOVORILA O TRUDNOĆI! Istina o pobačaju i bebi, evo u kom je mesecu starleta
Foto: Printscreen/Instagram

Neće da priča

TAMARA IZ STRAHA NIJE GOVORILA O TRUDNOĆI! Istina o pobačaju i bebi, evo u kom je mesecu starleta

Stars -

Tamara Đurić je sredinom jula izjavila da je imala spontani pobačaj, ali sudeći po snimcima na društvenim mrežama izgleda da je starleta ipak u drugom stanju.

Naime, Đurićeva pozira u uskoj haljini i jasno se vidi ispupčeni stomačić. Kako je ona uvek bila mršava i imala je trbušnjake, a osim stomaka nema ni grama viška, njeni pratioci komentarišu da je drugom stanju.

Kako izvor blizak Đurićevoj navodi Tamara nikada nije pobacila, ali je u javnost pustila priču o gubitku bebe, jer je strahovala da će uslediti nove komplikacije.

- Uz korona virus nastale su komplikacije i Tamara je prokrvarila. Međutim, doktori su uspeli teškom mukom da spasu plod - tvrdi izvor blizak starleti.

- Zbog svega što se desilo, Tamara je bila ubeđena da trudnoću neće izneti, pa je pričala javno o pobačaju. Sada je u šestom mesecu, oseća se odlično i nosi devojčicu. Nada se najboljem, a dok ne rodi neće se oglašavati na ovu temu. Jer sreća je u ovakvim situacijama varljiva, a ćutanje najbezbednije - zaključuje izvor.

Tmara nije želela da daje izjave o svom blagoslovenom stanju.

foto: Printscreen

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track