KRV ŠIKNULA NA SVE STRANE! Ljuba i trudna Aleksandra napadnute u Crnoj Gori! Gađali ih flašama, razbijene glave?!
Foto: Sonja Spasić

Inscident

KRV ŠIKNULA NA SVE STRANE! Ljuba i trudna Aleksandra napadnute u Crnoj Gori! Gađali ih flašama, razbijene glave?!

Stars -

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović navodno je doživela sa ćerkom Aleksandrom Subotić i dečkom Mirkom Perićem užas na Adi Bojani.

Kako izvor koji je bio svedok nemilog događaja tvrdi, majku i ćerku su spazili gledaoci rijalitija i dobacivali im uvrede, a na kraju je situacija kulminirala incidentom

- Grupica pijanih momaka i devojaka, bilo ih je sedam ili osam, spazili su Aleksandru, Ljubu i Mirka, koji su smešteni u privatnom rizortu na bazenu, koji je na samoj plaži. Počeli su da vređaju majku i ćerku, a Ljuba nije htela da im ostane dužna, uzvratila im je i rešila da ih rastera. Vikala je: "Miševi, hajde, ko će sa mnom lično da se obračuna". Većina njih je uz povike krenulo nazad, ali jedna od pijanih devojaka uhvatila je flašu i krenula na Ljubu - priča izvor, pa dodaje:

- Kada je devojka bacila flašu ka Ljubi, Mirko se isprečio, pa je pogođen direktno u glavu. Kada ga je flaša udarila, krv je šiknula. Aleksandra je vrisnula, a Ljuba nije znala kome pre da priđe, dečku ili ćerki. Bagra se razbežala, a Periću je ukazana lekarska pomoć. Mislim da su ceo slučaj prijavili nadležnima - zaključuje naš izvor.

Podsetimo, Aleksandr Subotić je u devetom mesecu trudnoće i svakog trena bi mogla da se porodi.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track