Najnovije vesti

MODERNO JE POMAGATI DETETU IZ KINE, A NE IZ SRBIJE! Zorannah na METI OSUDA nakon izjave da sponzoriše jednu devojčicu
Foto: Pritnscreen/Youtube

šok

MODERNO JE POMAGATI DETETU IZ KINE, A NE IZ SRBIJE! Zorannah na METI OSUDA nakon izjave da sponzoriše jednu devojčicu

Stars

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah u svom novom videou otkrila je da skooro četiri godine sponzoriše dete sa posebnim potrebama iz Kine. 

"O ovakvim stvarima generalno ne volim da pričam, ali potpuno zaboravim na ovo. U pitanju je sponzorstvo za decu sa posebnim potrebama u Kini koja su ostavljena i bez roditelja. Vama se na mesečnom nivou skida nešto jako minimalno. Imate vaše dete koje vi sponzorišete", započela je Zorannah. 

Ona je zamolila da je u videu ne pitaju zbog čega pomaže detetu iz Kine, a ne iz Srije. 

"Iskreno ja sam ovo videla kod nekog na jutjubu neko je bio usvojio dete iz kine i pričao je o ovome i onda sam ja ušla i popunila ovo i od tada sponzorišem ovu devojčicu, ima već tri, četiri godine. Naše malo nekome znači mnogo. I molim vas da ne krenemo sada s pitanjima zašto kinesko dete, a ne neko naše. Ne znači da ja ne radim i za našu decu", rekla je Zorana. 

Međutim, ipak je naišla je na brojne negativne komentare korisnika interneta zbog ove izjave. 

foto: Printskrin

"Što ne sponzoriše neko dete iz Srbije?", "A kod nas nema dece sa posebnim potrebama? Veoma je lepo to što radi, ali što ne pomaže našoj deci? I jeste, dete je dete, ali kada bi mi Srbi držali jedno drugog kao Kinezi i ostatak sveta", "A što ne u Srbiji?", glasili su samo neki od komentara. 

Bilo je onih i koji su blogerku uporedili sa glumicom Anđelinom Džoli koja je pre nekolioko godina usvojila dečaka poreklom iz Kine. 

"Moderno je sponzorisati neko dete iz Kine, ali decu iz Srbije ne može jer, eto, nisu "In". Anđin sindrom!", napisao je jedan korisnik, dok je bilo i onih koji su pohvalili njen gest. 

"Za pohvalu i kad se javno kaže i kad se prećuti", glasio je jedan od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sidekick❄️

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kurir.rs./I.B. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...