Najnovije vesti

TRAGEDIJA U DOMU RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica prvi put progovorila o velikom GUBITKU: Pokušavam da ubedim sebe da se to nije DESILO!
Foto: Dragana Udovičić

SKRHANA BOLOM

TRAGEDIJA U DOMU RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica prvi put progovorila o velikom GUBITKU: Pokušavam da ubedim sebe da se to nije DESILO!

Stars

Pevačica Rada Manojlović pre 3 meseca imala je smrtni slučaj, a sada je progovorila o gubitku člana porodice. 

Naime, Rada je po prvi put sada progovorila da joj je preminula baka, a ubrzo je izgubila i prijateljicu.  

"Evo, sada ću prvi put javno da kažem da sam pre tri meseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila veoma vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za dešavanja oko mene. Verujte mi da sam se od dana kada mi je nana preminula povukla u neke svoje misli, da me više ništa ne zanima", rekla je Rada. 

"Sada živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubedim sebe da se ništa od toga nije desilo. Meni je bilo neophodno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Meni kad je mama umrla, ja sam nekoliko dana nakon sahrane otišla da pevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, jer sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vreme da pustim sebe da bolujem, nisam više mogla da budem Rada robot" kazala je Manojlovićeva za "Star", a prenose mediji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸🌸🌸 @_marija_manojlovic_ 😇💗

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Kurir.rs/Star/I.B. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...