DROGA NA ESTRADI! Poznati godinama u paklu narkotika, MARIHUANA, SPID, HEROIN, KOKAIN, evo ko je sve bio u kandžama opijata!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Marina Lopičić

ŠOK

DROGA NA ESTRADI! Poznati godinama u paklu narkotika, MARIHUANA, SPID, HEROIN, KOKAIN, evo ko je sve bio u kandžama opijata!

Stars -

Stefan Đurić Rasta samo je jedna u nizu javnih ličnosti koje su koristile drogu, a i nije jedini koji se zbog opijata našao iza rešetaka.

Poslednjih meseci spisak VIP robijaša se širi, pa je policija, pored repera, lisice na ruke zbog narkotika stavila i njegovom kolegi Saletu Truu, a ranije i glumcu Banetu Vidakoviću. Bilo je i drugih koji su se našli iza rešetaka zbog marihuane ili kokaina, a samo su retki poput Ace Lukasa javno priznali da su bili zavisnici. - Teško je izlečiti se od narkomanske zavisnosti. Ipak, moguće je! Doduše, ja nisam koristio heroin i nisam imao tu vrstu propadanja organizma, mozga. Ali kao čovek u ozbiljnim godinama koji ima decu, shvatio sam da je to bolest i da moram da se izvučem - rekao je pre nekoliko godina Lukas za medije.

Bane Sanšajn

Uhapšen na Adi

foto: Dragana Udovicici

Branislav Bojović, frontmen grupe Sanšajn, osuđen je 2016. godine pred Trećim osnovnim sudom na 10 meseci kućnog zatvora zbog napada na pripadnike Interventne jedinice i posedovanja "spida" u aprilu 2014. godine kod Ade Ciganlije. Bojović je na glavnom pretresu uporno ponavljao da nije narko-diler i da nema nikakve veze s drogom.

Viktor Savić

Kazna zbog marihuane i hašiša

foto: Nemanja Nikolić

Viktor Savić osuđen je na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge. On je uhapšen 16. februara 2006. na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Tokom suđenja, Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je zabranjeno imati je.

Ema Lapin

U kući čuvala drogu

foto: Dragan Kadić

Bivša učesnica "Parova" Ema Lapin uhapšena je pre tri godine nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika. U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

Dado Polumenta

Negira da ima veze s narkoticima

foto: Instagram screenshot

Dado Polumenta javno izbegava da priča o narkoticima. Njegov turbulentan život već dugo intrigira javnost, a on je godinama vodio borbu s drogom.

.

Darko Lazić

Još se leči od poroka

foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Pobednik "Zvezda Granda" često je u centru skandala. Nakon što je Kurir pre nekoliko godina došao u posed snimka kako pevač

Sinan Sakić U gaćama švercovao drogu

foto: Dragana Udovičić

Pokojni pevač Sinan Sakić takođe je imao problem sa zakonom zbog droge. Granična policija je 2017. privela pevača kada je na prelazu Trbušnica pokušao da prošvercuje narkotike. Kod folk zvezde je pronađeno 2,3 grama kokaina koji je sakrio u donji veš. Prvobitna informacija je bila da je u pitanju heroin, ali se ispostavilo da je Sakić imao kokain.

Džej Ramadanovski

Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman

foto: Dragan Kadić

Džej Ramadanovski svojevremeno za Kurir priznao da se drogira: - Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman. Poročan sam, svoje poroke sam prigrlio, oni su deo mene i šta sada da se radi. Nikada nisam koristio ono đubre od tableta ili heroin i ozbiljno savetujem omladinu da to ne koriste nikada. Da jesam, sebe bih nazvao smećem od čoveka. Ali sada se trudim da izbegavam bilo kakvu drogu.

Milić Vukašinović Skinuo sam se s kokaina

foto: Dragan Kadić

Milić Vukašinović je uspeo da se izleči od narkomanije. - Uspeo sam da se skinem s kokaina dok sam živeo u Londonu od 1971. do 1974. godine i radio dve godine u "Hard rok kafeu", u kojem sam i radio i šmrkao kokain, pio viski i duvao džointe, sve odjednom, simultano.

Rambo Amadeus Probao sam heroin

foto: Damir Dervišagić

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pre nekoliko godina govorio je za medije o narkoticima: - Probao sam marihuanu kada sam imao 25 godina. Ne mogu da kažem da sam bio navučen, ali mogu da kažem da je bilo perioda kada sam je svakodnevno pušio. Probao sam i heroin jednom. Nekoliko sekundi kad šmrknete osećate se petogodišnji dečak koji je za svoj rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. Međutim, posle nekoliko sati kreće drugi period, kreće period kada vas to popušta i tada se osećate kao da ste živi sahranjeni. Vi ste jedno truplo mesa i kostiju koje ne vidi razlog svog postojanja.

Biljana Srbljanović Neovlašćeno koristila drogu

foto: Damir Dervišagić

Biljanu Srbljanović policija je uhvatila dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera. Protiv spisateljice MUP je podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga. Ona je dva puta kupila kokain, i to, kako je objasnila, svaki put koristeći poseban broj telefona.

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track