SLOBODNA SAM, ALI NE ZNAČI DA VAS NEĆU USKORO IZNENADITI! UVEK SAM ZALJUBLJENA! Emina Jahović otvorila DUŠU, a evo šta je okupira
Foto: Kurir

emotivna

SLOBODNA SAM, ALI NE ZNAČI DA VAS NEĆU USKORO IZNENADITI! UVEK SAM ZALJUBLJENA! Emina Jahović otvorila DUŠU, a evo šta je okupira

Stars -

Emina Jahović trenutno boravi u Srbiji, gde promoviše svoj novi biznis. Ona je predstavila kozmetički liniju na kojoj je radila proteklih pet godina, a u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, koju vodi Vanja Camović, prelepa pevačica je pričala o stvaranju svog brena, porodici, ljubavi, a odgovarala je i na pitanja ne samo gledalaca već i svojih koleginica sa kojima je i privatno dobra.

foto: Kurir

Jedna od njih je i Teodora Džehverović, koju je zanimalo da li je Emina srećna i da li je zaljubljena. Pevačica je iskreno odgovorila da je sama i objasnila koji je razlog tome, ali je i priznala da ne beži od nove ljubavi.

"Ja sam uvek zaljubljena, ali ne isključivo u muškarce. Zaljubljena sam u posao, svoje sinove, a što se muškaraca tiče, trenutno sam slobodna, ali to ne znači da možda neće biti iznenađenja u skorijoj budućnosti. Sada imam mnogo posla, a kada se zaljubim, ne budem toliko produktivna. Produktivna sam kada imam prostor da se koncentrišem samo na posao", bila je iskrena Emina, koja je na pitanje Anastasije Ražnatović kako izdržava ceo dan na štiklama, odgovorila komplimentima na račun ćerke Cece Ražnatović:

foto: Kurir

"Anastasija je preslatka i ona je radnik. Znam da dosta snima, po ceo dan bude u studiju kod Darka Dimitrova. Dosta je mlada za sve ovo što je postigla. Na njeno pitanje mogu da odgovorim da ovo sve nju čeka, možda mnogo više, i da se pripremi na to, mada ona sve to može da izdrži".

Jovanu Joksimović je zanimalo zbog čega je Jahovićeva ušla u posao sa šminkom i kako misli da u tome opstane.

"Radom, verujem samo u rad. Meni je to sve u životu, nikada nisam ništa radila ovlaš. Uspeh je zagarantovan kada radiš, ovo je veliki zalogaj i moraću zajedno sa svojim timom ozbiljno da se bavim time", rekla je pevačica.

I Jelena Tomašević je imala pitanje za svoju prijateljicu, i to kada će ponoviti letovanje iz 2009. godine:

"Ona i moj najbolji prijatelj Ninoslav tada su bili u Istanbulu i mnogo lepo smo se proveli. Zaista je bilo divno. Sad nas je kovid sprečio, ne znam gde bismo mogli da odemo".

Nakon što je završila s pitanjima kolega, Vanja je primetila da Emina na ruci ima tetovažu.

"Istetovirala sam imena svojih sinova. Deca su mi najbitnija, živim za njih. Koža je za mene veoma bitna, nekako mi je odraz elegancije, ali sam u tom trenutku poželela da istetoviram njihova imena. Razmišljala sam čak da istetoviram i bratovljevo ime, i očevo i dedino, jer meni moji muškarci mnogo znače, ali nisam i ne mislim da hoću. Ova tetovaža je mala, ne vidi se", između ostalog je ispričala Emina u "Sceniranju".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track