BORA JE VOLEO DVE ŽENE: Veri je jednom uspeo da spase, a onda su je pronašli u parku, Radinu smrt je TEŠKO podneo
Foto: Printskrin / You Tube

Imao je težak život

BORA JE VOLEO DVE ŽENE: Veri je jednom uspeo da spase, a onda su je pronašli u parku, Radinu smrt je TEŠKO podneo

Stars -

Pevač Bora Drljača preminuo je u 80. godini posle duge i teške borbe sa opakom bolesti.

Borin život nije bio nimalo lak, bio je siroče, a voleo je dve žene. Njegava prva supruga Verica izvršila je samoubistvo.

"I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim", pričao je tada Bora u suzama, dok je prepričavao da je našao ženino oproštajno pismo.

foto: Damir Dervišagić

"Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu“. Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gde je inače išla da vežba", govorio je Drljača.

I Borina druga supruga Rada, koju je mnogo vole, a o njoj sa mnogo ljubavi govorio, preminula je pre dve godine. Rada se godinama borila sa karcinomom dojke.

"Nema više moje Rade. Sinoć je izgubila bitku. Dugo se borila, ali nije mogla više. Teško ću bez nje, ali mora se. Imala je plemenito srce i dušu, slava joj. Mnogo me je volela, biće mi teško bez nje", napisao je tada Bora Drljača.

foto: Tamara Trajković

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track