Najnovije vesti

NOSILA MU JE PALAČINKE KOJE JE VOLEO! Smrt Bore Drljače OVA pevačica je teško podnela, jedina je uspela da ga POSETI u bolnici
Foto: Tamara Trajković

SRCE DA TI PUKNE!

NOSILA MU JE PALAČINKE KOJE JE VOLEO! Smrt Bore Drljače OVA pevačica je teško podnela, jedina je uspela da ga POSETI u bolnici

Stars

Pevač Bora Drljača preminuo je u 80. godini nakon duge borbe sa opakom bolesti, a njegove kolege potrešene su što ih napustio jedan od najdražih prijatelja.

Pevačica Vera Matović rekla je da je sve vreme bila uz kolegu i prijatelja dok je bio u bolnici i da je ni korona nije sprečila da ga posećuje u bolnici.

- Čula sam šta se dogodilo. Tužna sam i ne mogu da verujem, imao je dosta tih nekih operacija. Ja sam ga posećivala jedina u bolnici kada je bilo ovo vreme korone. Bora nije kukao, nije ga bolelo, ali je imao nekoliko operacija. Njegov organizam nije mogao više da izdrži. Opet njegovi bolje znaju. - rekla je Vera.

- Kad sam ga posećivala, nosila sam mu palačinke. Dva puta sam išla. Niko tada nije mogo da uđe u bolnicu, ali moja snalažljivost i upornost me je dovela do toga da ga ipak posetim. Poslednjih mesec dana nije znao ništa o sebi, nije se javljao. Izjavljujem saučešće porodici - rekla je potresena pevačica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja