PUTUJEM I PLAČEM! PROŠLO JE 13 DUGIH GODINA: Toni se setio pokojnog Tošeta, a poruka preminulom prijatelju SLAMA SRCA! (FOTO)
Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

EMOTIVNO

PUTUJEM I PLAČEM! PROŠLO JE 13 DUGIH GODINA: Toni se setio pokojnog Tošeta, a poruka preminulom prijatelju SLAMA SRCA! (FOTO)

Stars -

Dan pre godišnjice smrti Tošeta Proeskog, odlučio je da se oglasi njegov prijatelj i kolega koji ga nikada nije preboleo - Toni Cetinski.

Njih dvojica su čak imali i zajedničku saradnju, a sada je Toni napisao poruku koja je svima naterala suze na oči.

foto: Marina Lopičić

"13 dugih godina. Sutra negde u ovo vreme napustio si nas fizički, ali samo fizički, brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliki nam je još uvek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer. Pitaš me gde sam i šta radim? Plačem, da plačem... Na putu naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmeh je nada. Biće sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. Ti si anđeo dobrote. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvek u našim molitvama. Voli te brat", napisao je Toni.

Podsetimo, Toše Proeski smrtno je nastradao u Hrvatskoj kod Nove Gradiške na autoputu Zagreb - Lipovac. Sedeo je na suvozačevom mestu i spavao, a imao je samo 26 godina.

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track