UROŠ ĆERTIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA?! Kaskader uhapšen zbog nelegalnog posedovanja ORUŽJA opet na slobodi?
Foto: Printscreen/Facebook

NOVO SAZNANJE

UROŠ ĆERTIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA?! Kaskader uhapšen zbog nelegalnog posedovanja ORUŽJA opet na slobodi?

Stars -

Kaskader Uroš Ćertić, koji je uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, pušten je navodno iz pritvora.

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog nelegalnog posedovanja oružja, a to se dogodilo nakon što je navodno u jednoj banci u Beogradu radnicima pretio pištoljem.

Kaskader koji je radio u Holivudu dospeo je u centar pažnje nakon što je objavljeno da je u pritvoru u Centralnom zatvoru. Ćertić je iza rešetaka završio zbog nelegalnog posedovanja oružja.

foto: Printscreen/Happy

Naime, povod za ovo hapšenje je navodno njegov odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je počeo da viče, a tada se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke.

Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track