UROŠ ĆERTIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Kaskader otkrio da je iza rešetaka sa Rastom skovao PLAN: Nije nam bilo dosadno, bili smo CIMERI!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

ispovest

UROŠ ĆERTIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Kaskader otkrio da je iza rešetaka sa Rastom skovao PLAN: Nije nam bilo dosadno, bili smo CIMERI!

Stars -

Kaskader, glumac i rijaliti-zvezda Uroš Ćertić pušten je u sredu popodne iz pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, gde je bio od 30. septembra zbog nelegalnog posedovanja pištolja kojim je, navodno, pretio radniku obezbeđenja u banci.

Ćerić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, te je za domaći medij rekao kako mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

foto: Printscreen/Facebook

"Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smem da pričam", rekao je kastader.

Ćertić je u pritvoru vreme prekraćivao druženjem sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 2. oktobra, kad je policija kod njega pronašla više od kilogram skanka.

"Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je bio u sobi 15, a ja u sobi 12, delilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno. Svaki drugi dan ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđ račun. Nije nam bilo dosadno", ispričao je Uroš dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo ko izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.

"Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu i izvešću neviđene kaskade", otkriva Ćertić.

foto: Nebojša Mandić, Vladimir Šporčić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs / Srpski Telegraf / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track