NAKON PRIČA DA JE RIALDA BILA U ŠEMI SA ŽENOM, OGLASILA SE PEVAČICINA SESTRA: Otkrila sve detalje njihovog odnosa, a ovo je ISTINA
Foto: Printscreen/Instagram

REKLA SVE

NAKON PRIČA DA JE RIALDA BILA U ŠEMI SA ŽENOM, OGLASILA SE PEVAČICINA SESTRA: Otkrila sve detalje njihovog odnosa, a ovo je ISTINA

Stars -

Nakon što je Sanja Stanković otkrila pred svima da je čula za Rialdinu aferu sa ženom poznatom javnosti, oglasila se njena sestra Sandra pa otkrila istinu.

Sandra je oštro demantovala Sanjine navode i pritom otkrila da je tu priču pustila čuvena kompozitorka.

"To je laž, nije tačno. Ona je tu priču sama pustila, izmislila, i da su njih dve bile u vezi i da joj duguje novac. Pričala je po celom gradu. To već svi znaju. Njihovi poslovni putevi su se razišli, pa sujeta. Rialda ne duguje nikom ništa", rekla je pevačicina sestra.

Rialdina sestra prokomentarisala je i njen dosadašnji boravak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 4", kao i njeno flertovanje sa Vladimirom Tomovićem.

"Zadovoljna sam njenim učešćem. Tomović ima taj neki stav prema devojkama, a one su popustljive. Mislim da tu nema ništa osim prijateljstva", rekla je Sandra.

foto: Instagram screenshot

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track