TOMOVIĆU JE 3 OMILJENI BROJ! Dragana Mitar nekad uživala u STRASTI sa Crnogorcem, a sad mu se SMEJE!
Foto: Printscreen

PROGOVORILA

TOMOVIĆU JE 3 OMILJENI BROJ! Dragana Mitar nekad uživala u STRASTI sa Crnogorcem, a sad mu se SMEJE!

Stars -

Dragana Mitar, bivša učesnica rijalitija progovorila je o novim takmičarima, pa i potkačila bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

Korisnici mreža ismejali su Tomovića kada je u sukobu sa Kristijanom Golubovićem vikao:"Nisam ja", a posebno je bio zanimljiv Draganin komentar, s obzirom na to da je svojevremeno imala ljubavnu aferu baš sa njim.

foto: Printscreen/Instagram

"To sam čula, čula sam oko toga da su komentarisali. Vidim da imaju konflikte i tu neku netrpeljivost. Kako da komentarišem... Ovo kad gledam, baš mi je onako smešno, ova slika je top, ovako treba da ostane! Unutra mislim da ima drugih muškaraca koji dominiraju, progutaće ga polako ali sigurno. Prvo da vidimo da li će da izgura tih četiri meseca, to mu je neki domet", istakla je Dragana u emisiji "Pitam za druga", koja je potom i prokomentarisala njegove zavodničke sposobnosti i način na koji se udvara Jovani Ljubisavljević:

"Dobro, on se zaljubljuje kao i ovo vreme, promenljivo... Ovo je čisto da pokvari Jovani vezu. Voli da bude treći, broj tri mu je omiljeni broj."

foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track