GODINU DANA BEZ BRANISLAVA PETRUŠEVIĆA PETRUĆIJA! Sin Marko za Kurir: Tata mi užasno nedostaje!
Foto: Damir Dervišagić

Sećanje

GODINU DANA BEZ BRANISLAVA PETRUŠEVIĆA PETRUĆIJA! Sin Marko za Kurir: Tata mi užasno nedostaje!

Stars -

Pre tačno godinu dana napustio nas je glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući.

Iznenada tog 9. novembra 2019. godine prestalo je da kuca njegovo srce, a njegov sin Marko Petrušević kaže za Kurir da je tek sada postao svestan da ga više nema.

foto: Nemanja Nikolić

- Tata će mi uvek nedostajati. Danas je već godinu dana kako ga nema. Juče smo se ponovo svi okupili. Bilo je perioda kad je verovatno mislio da neće biti ništa od mene. Pravio sam razne gluposti kao tinejdžer. Međutim, stigao je da mi kaže da ga nisam obrukao u rijalitiju. Tata bi bio srećan zbog toga što se bavim muzikom. Šta će biti dalje, niko od nas ne može da zna - kaže Marko.

foto: Printscreen/Youtube

Branislav Petrušević rođen je 9. maja 1955. u Peći. Na filmu je najviše ostao upamćen po ulogama u tri nastavka filma "Hajde da se volimo". Bio je redovan član Indeksovog radio-pozorišta, učestvovao je u pravljenju radio-emisija, pomagao u pisanju tekstova, glumio u radio-emisijama. Radio je u Prvom programu Radio Beograda, bio saradnik u emisijama "Vreme sporta i razonode" i "Radio sport", zatim na Radiju 202, RTS... Iako se ceo život bavio glumom, nije završio akademiju, što mu je bila neostvarena želja. Možda niste znali, ali na nagovor oca završio je FON, i to smer za kibernetiku.

Kurir, foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track