DUGO ČUVANA TAJNA! Đorđe David posle nekoliko godina: Bio sam U VEZI sa Cunetovom unukom!
Foto: ATA images

OPA!

DUGO ČUVANA TAJNA! Đorđe David posle nekoliko godina: Bio sam U VEZI sa Cunetovom unukom!

Stars -

Đorđe David bio je u vezi sa jednom od unuka Predraga Cuneta Gojkovića.

Ovu tajnu otkrio je roker u poslednjem izdanju emisije "Zvezde Granda" nakon što je njegov kandidat Alen Bajrović iz Sarajeva oduševio žiri izvedbom pesme legendrnog pevača "Kafu mi draga ispeci".

foto: Fonet

Možda David i ne bi privatizovao svoje izlaganje da ga Saša Popović nije pitao da li je uopšte ikada čuo za ovaj evegrin narodne muzike.

- Cune Gojković je čovek koji je izmislio priču pre bilo kakvih Amerikanaca i Britanaca koja se zove čovek glas. To su stvari koje postoje zapisane u fonoteci Radio televizje Beograd. I ono što je Bobi Mekferi radio dosta kasnije, posle jedno 20 godina, pokojni Cune je radio još dok je bio junoša, dok je pevao u kafanama sa Tozovcem i imitirao instrumente - rekao je Đorđe David pa dodao:

foto: Kurir TV

- To su neke stvari koje ja znam prvo jer su me interesovale, a drugo zato što sam se, kada sam bio mlad, zabavljao jedno godinu i po dana sa jednom od njegovih unuka. Ovo priznanje je izazvalo čuđenje kod prisutnih u studiju.

- Opa, nismo to znali - rekao je Popović, a roker se zahvalio svom kandidatu.

- Puno ti hvala, kraljevski si odradio. Inače, pored Bajrovića u poslednjem izdanju muzičkog takmičenja žiri je oduševil ai devojka iz Sarajeva Slađana Zubčević, oko koje su se mentori otimali nakon što je maestralno izvela pesmu "Lepi Moj".

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track