UZNEMIRAVAO JE SVE U ZGRADI, GOVORIO JE DA JE DOŠAO DA IZBACI ŽENU! Komšija progovorio o sinu Olivera Mandića, evo šta se desilo!
Foto: Printscreen

otkrio

UZNEMIRAVAO JE SVE U ZGRADI, GOVORIO JE DA JE DOŠAO DA IZBACI ŽENU! Komšija progovorio o sinu Olivera Mandića, evo šta se desilo!

Stars -

Darijan Mandić, sin pevača Olivera Mandića, našao se u žiži interesovanja nakon što je demolirao automobil bivše žene Jelene.

Sada je jedan od komšija ispričao da je on već godinama navodno uznemiravao suprugu i njihovo troje maloletne dece.

Jelena i Darijan Mandić ne žive zajedno od aprila 2018. godine kada je on napustio stan koji je u njenom vlasništvu, a u kojem su zajedno žveli. Zvanično su se razveli 10. septembra ove godine, a šest dana kasnije Jelena i njihovo troje dece preživljavaju pakao.

foto: Nemanja Nikolić, Twitter

- Toga dana, u periodu od 19:30 uveče do 2:30 ujutru dolazio je tri puta i zvonio, uznemiravao nas je sve u zgradi, lupao na vrata. Govorio je kako je došao da izbaci suprugu i da je zabrinut za bezbednost dece, iako svi vidimo da im je majka veoma posvećena i da su deca zdrava i napredna - tvrdi komšija.

Kada je došla policija, uzeli su mu izjavu, a nakon što je tužilac rekao da nema elemenata da mu se odredi zadržavanje, poslat je u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”. Tamo su mu, međutim, dali potvrdu da je zdrav. Kada je i treći put došao na vrata, policija ga je privela i određen mu je pritvor do 30 dana. Iz pritvora je izašao 15. oktobra i trebalo mu je manje od mesec dana da ponovo počne da divlja.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track