ĐANI ISKRENO O DETINJSTVU, PORODICI I SLAĐI: Čuvao sam koze, dobijao BATINE svaki dan! A evo kada se uplašio da će izgubiti ŽENU!
Foto: Printscreen/Premijera

iskren

ĐANI ISKRENO O DETINJSTVU, PORODICI I SLAĐI: Čuvao sam koze, dobijao BATINE svaki dan! A evo kada se uplašio da će izgubiti ŽENU!

Stars -

Radiša Trajković Đani je pričao o porodici, detinjstvu, supruzi Slađi,a onda se osvrnuo i na navodne dugove koje ima da vrati.

"Ova pandemija me je dosta koštala. Najiskrenije niko nije najjači. Treba da se poštuje zakon. Ja sam se malo upuistio. Najviše mi je bilo snajke. Prvi put u mom životu je bilo da dve noći provedem u ćeliji. Inspektori koji su bili sa nama su se opustili. Ja ulazim u maricu i krećem da pevam, i u jednom trenutku sam shvatio da nije zaje*ancija", započeo je Đani a onda se osvrnuo na detinjstvo.

foto: Printscreen/Premijera

"Živeo sam u skromnoj porodici. Ćale vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze, sejao krompir. Takav je život sada, pa ne živimo tako. Od marta meseca ne radim, nemamo primanja, ali ne žalimo se. Moje detinjstvo je bilo lepo, a najgore mi je bvilo kad sam morao da čuvam koze. Sećam se da su svi igrali fudbal ja čuvao koze. Dobijao sam batine. U detinjstvu mi ništa nije falilo. Na Kosovu niko nije bio gladan, baba je postila sredom i petkom, imali smo pasulj za doručak. Najbitnija lekcija koju sam naučio u detinjstvu je da budem čestit i pošten. ", pričao je Đani.

"Porodica mi je muzikalna, nisam znao da ću postati pevač. U sedmom razredu sam počeo, putovao sam 15km da bih išao kod strica da učim da sviram harmoniku. Tu sam počeo i da pevam, i tu je bilo gotovo. Sa 17 godina sam otišao za Švajcarsku. Imao sam želju da ode, da sam ostao na Kosovu nikad nbišta ne bih napravio. U Švajcarskoj sam pevao šest meseci i ušao sam u taj sistem. ", rekao je Đani pa dodao:

foto: Printscreen/Premijera

"Slađu sam upoznao u Prištini. Tu su izbijale varnbice, i tako je sve počelo. Ona se bavila pevanjem. Svi su se okretali za njom. Nikad nisam sumnjao u njenu ljubav. Da nije bilo nje ne znam gde bih završio. Nema dana da mi nismo pričali, ne svađamo se. Plašio sam se da ću je izgubiti kad me je uhvatila sa drugom ženom. Ne ponovilo se.", iskreno priča Đani u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Đani je pričao i o dugovima.

"Nikome nisam bio dužan, nikome nisam dužan, nikada se nisam kockao. Ništa od toga nije istina. Sa svima sam dobar, nikada nisam uzimao na kamatu. Kocku nisam voleo, niti volim niti igram.", iskren je bio Đani.

foto: Printscreen/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja