ANDREANA ČEKIĆ IDE NA VANTELESNU OPLODNJU?! Sigurna je da je Marko pravi, želi porodicu s njim i neće da čeka
Foto: ATA Images

odlučila?

ANDREANA ČEKIĆ IDE NA VANTELESNU OPLODNJU?! Sigurna je da je Marko pravi, želi porodicu s njim i neće da čeka

Stars -

Pevačica Andreana Čekić već dugo uživa u skladnoj vezi sa Markom Miloševićem, a sada njih dvoje imaju veliku želju da se ostvare kao roditelji.

Domaći mediji prenose ona više neće da se beba desi prirodnm putem, pa navodno želi što pre da pokuša da zatrudni vantelesno.

- Sigurna je da je Marko čovek njenog života sa kojim želi da osnuje porodicu. Iako je tokom prvog braka imala spontani pobačaj, pevačica se ne pribojava da opet ostane u drugom stanju, ali kako se poslednjih meseci od kako rade na tome ne dešava ništa, ona se ovih dana intezivno raspituje o vantelesnoj oplodnji. Poznajte baš dosta žena koje se prvi put ostale trudne veštačkom oplodnjom, a zatim su drugi put, a zatim su drugi put dobile dete prirodnim putem - rekao je izvor blizak paru prenose mediji pisanje Sveta.

- Andrea i Marko baš žele da dobiju zajedničko dete, jer on ima ćerku iz prvog braka i sada bi voleo sa Andreom da dobije sina. Ako se ništa ne promeni u narednih nekoliko meseci, njih dvoje će otići kod najboljeg doktora da zakažu veštačku oplodnju - naveo je izvor.

foto: ATA Images

kurir.rs/svet

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track