KAŽU DA JE ANDREANA ČEKIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Pevačica otkrila zbog čega ju je BAŠ BRIGA! S godinama je OVO naučila!
Foto: ATA Images

ISKRENA

KAŽU DA JE ANDREANA ČEKIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Pevačica otkrila zbog čega ju je BAŠ BRIGA! S godinama je OVO naučila!

Stars -

Andreana Čekić redovno dobija prozivke na račun operacija koje je radila, ali je to, kako priznaje, više je zabavlja nego što joj smeta.

Pevačica je istakla da se ne stidi promena kroz koje je prošla, ali je dodala i da je vremenom naučila drugačije da se šminke i da tako naglasi svoje prednosti.

foto: ATA Images

"Simpatično mi je kad vidim da neko kači moje nekadašnje fotografije i poredi ih sa sadašnjim. Pa čovek treba da napreduje! Ne stidim se svog izgleda, ni tadašnjeg, ni sadašnjeg. Samo oni koji ne rade na sebi mogu da kažu bilo šta ružno. Vremenom sam naučila da se drugačije šminkam, namažem... Mislim da ljudi treba da rade na sebi", priča pevačica koja se, za razliku od većine njenih koleginica, šminka sama.

"Od pre pet, šest godina kradem zanat od naših poznatih šminkera i gledam tutorijale na Jutjubu, tako sam naučila. Dobro, možda imam i malo talenta", kroz smeh priznaje Andreana i otkriva da je, osim za muziku i šminkanje, talentovana i za uživanje.

"Mogu da radim, a mogu i da uživam. Veliki sam talenat za uživanje! Pauza zbog korone mi prija, mislim da nije strašno finansijski da se preživi kad dobro radiš svoj posao. Imala sam nastupe na kojima su ispoštovane sve mere, sad trenutno ne radim", priča pevačica i ističe da uživa u vremenu koje provodi kod kuće.

foto: Instagram

"Domaćica je žena koja zna da se snađe, a ja to jesam! Svaki dan kuvam i volim da perem i širim veš. S druge strane, uopšte ne volim da peglam", kaže pevačica i ističe da joj je veoma važno da vezu sa Markom Miloševićem drži što dalje od očiju javnosti:

"Recept za srećnu vezu se sastoji od ljubavi, poverenja, rada na sebi i puno komunikacije."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track