LETEĆE PERJE! ESTRADA U PANICI ZBOG OGNJENA VRANJEŠA: Za Kurir televiziju otvorio dušu i PRIZNAO SVE! Šok je blaga reč!
Foto: Nemanja Nikolić

DIGLA SE PRAŠINA

LETEĆE PERJE! ESTRADA U PANICI ZBOG OGNJENA VRANJEŠA: Za Kurir televiziju otvorio dušu i PRIZNAO SVE! Šok je blaga reč!

Stars -

Gostovanje fudbalera Ognjena Vranješa u emisiji "Sceniranje" kod Ljiljane Stanišić na Kurir televiziji podiglo je veliku prašinu, iako se emisija emituje tek u nedelju od 20 časova. Nakon najave da je sportista dao ispovest, godinu i po dana nakon skandala, na društvenim mrežama je nastao haos. Tviter, Fejsbuk, Instagram uveliko su zatrpani komentarima o ovoj emisiji. Uzburkala se i estrada zbog toga što se mnoge poznate ličnosti sa kojima je bio plaše da li je sportista o njima nešto otkrio.

Ognjen Vranješ u emisiji 'Sceniranje, Kurir TV
Ognjen Vranješ u emisiji "Sceniranje, Kurir TVfoto: Nemanja Nikolić

I dok se na internetu uveliko spekuliše šta je pričao, jedno je sigurno, ova emisija nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jer, ovo je prvi put da je fudbaler pristao da javno govorio o svom životu, ali i skandalu koji je potresao region. Mnogima neće biti svejedno kada budu čuli šta je sve ispričao i koga je sve pomenuo.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješfoto: Damir Dervišagić

Vranješ je u Beogradu boravio samo jedan dan, nakon čega se vratio u Belgiju gde igra za tamošnji klub Anderleht. Svi sa nestrpljenje očekuju emisiju u kojoj je sportista bez cenzure govorio o svemu što do sada nije bilo u medijima.

(Aleksandar Panić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track