tuga

BEOGRADOM SE ORE DŽEJOVE PESME! Nedelja i himna tuge i bola! Nikada se prestonica NIJE OVAKO OPROSTILA (KURIR TV)

Stars -

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u stanu u Dorćolu. Iznenadna smrt potresla je celu srpsku estradu, ali i sve koji su voleli njegov glas i pesme.

Beogradom se puštaju njegove pesme, a pesma "Nedelja", koja je jedna od njegovih najvećih hitova, ori se širom Beograda.

Džej je rođen 29. maja 1965. godine u Beogradu. Iz braka sa bivšom suprugom Nadom ima dve ćerke – Anu i Mariju. Iako je muzika oduvek bila sastavni deo njegovog života, prelomni trenutak za početak profesionalne karijere desio se 1987. godine kada su njegov talentat uočili kompozitor Aleksandar Radulović Futa i tekstopisac Marina Tucaković.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track