UKLETO! SVE VELIKE LEGENDE NAPUSTILE NAS ISTOGA DANA! Čuvena Džejova pesma bila je PREDSKAZANJE!
Foto: Dragana Udovičić, Tamara Trajković

svi otišli na isti dan

UKLETO! SVE VELIKE LEGENDE NAPUSTILE NAS ISTOGA DANA! Čuvena Džejova pesma bila je PREDSKAZANJE!

Stars -

U nedelju 6. decembra, ceo region duboko je pogodila i potresla vest da je legendarni folker Džej Ramadanovski preminuo u 56. godini u svom stanu na Dorćolu zbog problema sa srcem.

Kolege, prijatelji i poštovaoci oprostili su se od pevača velikog srca, čiste duše i vanserijskog talenta, a mnogi su se odmah setili njegove čuvene pesme "Nedelja", koja je, kao predskazanje, predvidela dan na koji će umreti.

Ipak, Džej nije jedini koji je umro na ovaj dan. Još jedna velika legenda napustila nas je baš u nedelju. U pitanju je Šaban Šaulić. Šaban je poginuo u nedelju, 17. februara prošle godine, u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Kralja narodne muzike žalila je cela Srbija, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Na isti ovaj dan, u nedelju 22. novembra ove godine preminuo je i čuveni glumac Mustafa Nadarević. Glumac uz kog su odrasle generacije, koji je bio voljen i poštovan, preminuo je u 78. godini, posle duge i teške borbe sa bolešću. Iza sebe je ostavio bezbroj uloga po kojima će ga ljudi zauvek pamtiti.

foto: Profimedia

Nedelju dana kasnije, 29. novembra, takođe u nedelju, basista "Riblje Čorbe" Miroslav Miša Aleksić preminuo je od posledica koronavirusa. Član kultnog benda voleo je život, muziku, a iznad svega svoju suprugu i ćerku Minu. Prijatelji i članovi porodice oprostili su se od Miše na groblju Lešće, gde je i kremiran.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track