KORISTIM KOZMETIKU IZ AMERIKE KOJA JE PAPRENO SKUPA! Lepa Lukić daje ogromne pare da sačuva MLADOLIKOST, a evo šta nikada ne radi!
Foto: ATA Images

otkrila

KORISTIM KOZMETIKU IZ AMERIKE KOJA JE PAPRENO SKUPA! Lepa Lukić daje ogromne pare da sačuva MLADOLIKOST, a evo šta nikada ne radi!

Stars -

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić ponosno nosi svojih osamdeset godina, a za njeno dobro zdravstveno stanje i mladolikost zaslužni su njena vedra priroda, jak imunitet i genetika koju je nasledila od majke.

Visoka telesna temperatura je za pevačicu Lepu Lukić (80) velika nepoznanica jer je nikada nije doživela zahvaljujući snažnom imunom sistemu. Uprkos tome, ona priznaje da ju je celokupna situacija oko pandemije koronavirusa potresla, ali se ne žali jer, kako kaže, najvažnije je ne paničiti u ovim teškim vremenima.

foto: Printscreen/Happy

- Zasad sam zaista dobro. Hvala Bogu, ne osećam nikakve simptome korone, jer verujte mi, jedna sam od retkih koja ima jak imunitet. Nemam nikakva hronična oboljenja koja mogu dodatno da mi naškode u ovom strašnom periodu. Koliko god mogu izbegavam gužve, ne idem na mesta gde ima puno ljudi. Jedino odem do prodavnice da kupim hranu za moju macu i onda u kuću kako bih se sačuvala i zaštitila – priča Lepa.

Za nju su maska i vizir obavezni gde god da krene.

- Preduzela sam sve mere zaštite, nosim masku i vizir. Poštujem sve kako je propisano, a to je trenutno najbitnije. Ne mogu reći da se preterano plašim svega. Najnormalnije se ophodim prema svemu kao i do sada, najbitnije je živeti bez panike u ovom teškom vremenu – kaže pevačica.

Lepa ističe da je ponosna na svoje godine, a da je vedar duh tajna njenog izgleda koji naravno neguje i u ovim godinama.

- Nisam žena koja voli da se veže samo za kuću i da vreme provodi u zatvorenoj prostoriji. Zvrk sam po prirodi, a tako mi je i sa godinama. Ništa mi nije teško i sve volim da probam i radim. Kad god sam se prehladila ili imala muku sa zdravljem, to traje jedan dan i odmah sutradan ustanem kao nova. Ako mi verujete, nikada u životu nisam imala temperaturu, rodila sam se sa temperaturom 36 i tako ceo život do dana današnjeg.

Najviše voli da jede prirodnu hranu i jela „na kašiku“, a otkriva da nije neki obožavalac mesa i slatkiša.

- Ne volim jaku hranu, volim da je kod mene sve prirodno. Slobodno mogu reći da volim samo jela na kašiku. Roštilj ne uzimam u usta. Nije sad da ja nikada ne jedem meso, pojedem ga i to se desi, ali nisam veliki ljubitelj. Takođe ne volim da kuvam, ali uvek nešto poručim. Volim suve, domaće kolače, a što se tiče torti, nisam veliki ljubitelj. Uglavnom ne jedem puno slatko i ne prejedam se u svakom smislu te reči – zaključuje pevačica.

foto: Printscreen/Happy

Lepa kaže da je imala razne intervencije kada je zdravlje u pitanju, ali nikada estetske i da je za njen izgled zaslužna genetika.

- Moja mama nikada nije imala puno bora i imala je čisto lice. Takva situacija je i sa mnom. Ne idem kod kozmetičara. Koristim kozmetiku iz Amerike, koja mi stiže na kućnu adresu. Jeste papreno skupa, ali je najbolja. Naučena sam da jednom nedeljno sebi pravim masku i tretman koji meni najviše prija. Ali da nemam dobru genetiku, nijedna krema ovog sveta ne bi mogla da sakrije moje bore. Između ostalog, želim lepo da starim i da ponosno nosim svoje godine.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track