SAD KAD MI JE NAJPOTREBNIJI TATA NJEGA NEMA: Mina otkrila kako se Džejova porodica nosi sa BOLOM, ćerka i dalje VAN SEBE
Foto: Pritnscreen

otkrila

SAD KAD MI JE NAJPOTREBNIJI TATA NJEGA NEMA: Mina otkrila kako se Džejova porodica nosi sa BOLOM, ćerka i dalje VAN SEBE

Stars -

Folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini i svojim odlaskom rastužio čitav region.

Prijatelji, porodica i svi koji su ga voleli i dalje se opraštaju od njega na društvenim mrežama, a pevač će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana.

Pevačica Mina Kostić veoma je teško podnela njegovu smrti, a sada je otkrila kako se njegova porodica nosi sa bolom.

"Jako teško. Mariji je najteže. Ja se svaki dan čujem sa njom, dopisujemo se. Ona kaže: "Ja ne mogu više", a ja kažem moraš jer bi to on voleo. Mi smo svi uz nju i njih dve. Ona jako lepo peva i kaže: "Sad kad mi je najbotrebniji tata njega nema", ja joj kažem da znam kako joj je i da joj je teško kao i svima nama... I dalje ne verujem da njega nema više, ali prosto moramo da idemo dalje. Bićemo tu za sve njih", rekla je Mina.

foto: Pritnscreen

Potom se ubacio i Džejov kum Zoran Jagodić Rule.

"On je kao živ bio legenda. Ne možeš da prođeš ulicom, a da 1.000 ljudi ne dobacuju "Gde si, Džej kraljum legendo". Bio je živa legenda", rekao je on u emisiji "Amidži šou", koja je ove srede posvećena Ramadanovskog.

Podsetimo, Džej je preminuo u svom stanu na Dorćolu od posledica srčanog udara.

foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track