DŽEJ NIJE PEVAO SAMO NARODNJAKE, OVAKO JE JEDNOM IZVEO OVAJ STRANI HIT: Kad je pustio glas nikoga nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

da se naježiš!

DŽEJ NIJE PEVAO SAMO NARODNJAKE, OVAKO JE JEDNOM IZVEO OVAJ STRANI HIT: Kad je pustio glas nikoga nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)

Stars -

Pevač Džej Ramadanovski sa lakoćom je otpevao brojne domaće hitove, a svojim interpretacijama nikog nije ostavljao ravnodušnim.

Džej je bio poznat po tome da i pored svojih čuvenih pesama, peva i numere svojih kolega, pa čak i one stare za koje su mnogi zabpravili

Ipak, malo ko zna da je pevao i na stranom jeziku. Naime, Džej se svojevremeno, na jednom veselju, latio mikrofona, te je ljudima otpevao veliki hit grupe "Gipsy Kings" "Vamos A Bailar".

Prisutni su tada uživali u njegovom glasu, a on je posao kao i uvek odradio bez zamerke.

Podsetimo, folker je preminuo 6. decembra u 57. godini od posledica srčanog udara u svom stanu na Dorćolu. Iza sebe je ostavio dve ćerke - Mariju i Anu, kao i bivšu suprugu Nadu. Njegov odlazak rastužio je čitav region, a svi koji su ga voleli i poštovali i dalje se opraštaju od njega na društvenim mrežama uz emotivne poruke i njegove pesme kroz koje će večno živeti.

Džej će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građna na Novom groblju, a njegova poslednja želja bila je da mu na poslednjem ispraćaju zasviraju 50 violina.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track