SAHRANJEN U ALEJI POČASNIH GRAĐANA

POTRESNI GOVOR I MOLITVA ZA DŽEJA: Pretvarao si suze u radost, pesmama si pobeđivao PATNJU, sad si NAJSJAJNIJA ZVEZDA (KURIR TV)

Stars -

Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Rodbina je saučešće primala u kapeli od 13 časova, a mnogi prijatelji i javne ličnosti stigle su da se poslednji put oproste sa pevačem.

Džej je ispraćen uz zvuke violine i njegovu pesmu "Nedelja", a ono što je mnoge potreslo je što je pevač umro baš na taj dan.

Nakon što je Džej sahranjen, usledio je govor imana koji se oprostio od pevača potresnim rečima:

"Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda. Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku."

1 / 18 Foto: Damir Dervišagić

Posle toga usledila je moltiva, kojoj su se pridružili Adil i Mina Kostić.

"Molimo te skrušenom molitvom iz srca našeg zajedničkog, iz našeg grada Beograda, sa našeg Dorćola, uzvišeni stvoritelju, primi našu molitvu", pomolili su se.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja