BIVŠA ŽENA NADA NEUTEŠNO PLAČE ZA DŽEJOM: Pozlilo joj, držali je da ne padne, sva SLOMLJENA od BOLA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Sahranjen poslednji dorćolski boem

BIVŠA ŽENA NADA NEUTEŠNO PLAČE ZA DŽEJOM: Pozlilo joj, držali je da ne padne, sva SLOMLJENA od BOLA (FOTO)

Stars -

Džej Ramadanovski sahranjen je oko 14.40 časova u Aleji počasnih građana, a porodica, prijatelji i kolege ispratili su ga uz zvuke njegove najpopularnije pesme "Nedelja".

Bivša supruga Nada neutešno je plakana nad grobom bivšeg supruga. Sve vreme su je pridržavali da ne padne. Njene ćerke Ana i Marija jecale su dok je kovčeg sa pokonim Džejom spuštan u raku. Nadi je pozlilo da su joj davali vode, a morala je da sedne na klupu kako ne bi pala.

foto: Damir Dervišagić

Džej je ispraćen uz zvuke violine i njegovu pesmu "Nedelja", a ono što je mnoge potreslo je što je pevač umro baš na taj dan.

Nakon što je Džej sahranjen, usledio je govor imana koji se oprostio od pevača potresnim rečima:

"Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda. Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku."

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja