POMIRILA IH BOL I TUGA ZBOG SMRTI DARKOVOG OCA: Ljuba Aličić došao na sahranu da bude uz pevača, ZABORAVILI PROŠLOST
Foto: Ana Paunković

tuga u porodici Lazić

POMIRILA IH BOL I TUGA ZBOG SMRTI DARKOVOG OCA: Ljuba Aličić došao na sahranu da bude uz pevača, ZABORAVILI PROŠLOST

Stars -

Darku Laziću umro je otac Milan Lazić usled komplikacija nakon operacije smanjena želuca, a danas, 15. decembra biće sahranjen.

Pevač Ljuba Aličić pojavio se u Brestaču kako bi Darku i njegovoj porodici izjavio saučešće. Ljuba i Darko jedno vreme nisu bili u baš najboljim odnosima, ali ih je tuga i bol ponovo spojila. Iako su između kolega pale teške reči, Aličić je sve zaboravio i došao je da bude uz Lazića u teškom trenutku. Aličić je mlađem kolegi zamerio što ga je nazvao sujetnim, ali i zbog njegovog ponašanja.

foto: Ana Paunković

Koliko je njegov otac cenjen i poštovan u Brestaču govori i to što svi imaju samo reči hvale za Milana koji je prošle nedelje preminuo nakon komplikacija koje su usledile zbog smanjenja želuca.

foto: Ana Paunković

Podsećamo, vest da je Darkovom ocu stanje kritično je pevača zatekla dok je bio u Švajcarskoj, te je prvim letom doputovao nazad u Srbiju kako bi bio uz oca. On je i na svom Instagramu saopštio da mu je otac kritično, ali je do poslednjeg trenutka verovao da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja