sahrana Milana Lazića

DARKO LAZIĆ SAV UTUČEN: U dvorištu kuće prima SAUČEŠĆE, kuma Andreana došla sa verenikom, a SUZE i TUGU krije iza tamnih naočara

Stars -

Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, preminuo je 13. decembra u bolnici “Sveti Sava” zbog komplikacija koje su usledile nakon operacije smanjenja želuca.

Pevačev otac biće sahranjen danas na groblju u Brestaču u 13 časova, a u domu porodice Lazić uveliko se okupljaju prijatelji i rodbina da ožalošćenima izjave saučešće.

Darkova kuma Andreana Čekić došla je sa verenikom Markom Miloševićem da izjavi saučešće, a na licu je nosila tamne naočare kako bi prikrila suze.

U domu Darka Lazića u Brestaču od ranog jutra dolaze komšije, prijatelji, familja da izjave saučešće porodici.

Koliko je njegov otac cenjen i poštovan u Brestaču govori i to što svi imaju samo reči hvale za Milana koji je prošle nedelje preminuo nakon komplikacija oje su usledile zbog smanjenja želuca.

Podsećamo, vest da je Darkovom ocu stanje kritično je pevača zatekla dok je bio u Švajcarskoj, te je prvim letom doputovao nazad u Srbiju kako bi bio uz oca.

On je i na svom Instagramu saopštio da mu je otac kritično, ali je do poslednjeg trenutka verovao da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

On je i na svom Instagramu saopštio da mu je otac kritično, ali je do poslednjeg trenutka verovao da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

1 / 13 Foto: Ana Paunković

kurir.rs/Lj.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja