ŽELJKO BEBEK DANAS PUNI 75 GODINA! Život su mu obeležile BURNE LJUBAVI, a danas voli 34 godina MLAĐU ženu: Ovako govori o njoj!
Foto: Zorana Jevtić

uživa u ljubavi

ŽELJKO BEBEK DANAS PUNI 75 GODINA! Život su mu obeležile BURNE LJUBAVI, a danas voli 34 godina MLAĐU ženu: Ovako govori o njoj!

Stars -

Željko Bebek prvi pevač grupe "Bijelo Dugme" danas puni 75 godina, a njegov život obeležila je bogata muzička karijera, kao i buran ljubavni život.

Pevač je tokom svih ovih godina imao puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcenjenijih muzičara na ovim prostorima.

Bio je oženjen dva puta, ali je sreću pronašao kraj treće supruge Ružice koja je od njega mlađa čak 32 godine. Bebek i Ružica u braku su već 18 godina.

Željko Bebek
foto: Dragan Kadić

"Nema tu posebne tajne za uspešan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi", rekao je on jednom prilikom.

On je takođe svojevremeno rekao da se u sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je ona prava.

"Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere", rekao je Bebek.

Inače, malo ko zna da je bivši pevač Dugmeta imao potencijala da bude uspešan sportista.

- Trenirao sam gimnastiku i na svim spravama sam bio odličan. Ipak, tada je krenulo i interesovanje za muziku. Ona nije bila dostupna u to vreme, slušali smo radio i emisije koje su puštale muziku kakvu smo slušali. Morali smo da se snalazimo da dođemo do muzike. Želeo sam da sviram klavir, ali to je bilo jako siromašno vreme, pa sam kupio usnu harmoniku, bila je najjeftinija i dostupna.

Željko Bebek
foto: Dragan Kadić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track