ROĐENA SPREMNA

JA SAM SPORTSKA MAŠINA, BODIBILDERKA I FITNES MANIJAK: Nataša Bekvalac totalno se posvetila zdravom životu, održava TOP LINIJU

Stars -

Nataša Bekvalac pre nekoliko dana obećala je pratiocima i fanovima da će početi da trenira, a sada vredno radi na tome.

Nataša je na Instagram objavila video na kom se vidi kako svoju liniju dovodi do savršenstva. Ona je kao i obično imala zanimljivu opasku na svoj račun.

"Dakle, ja sam sportska mašina, bodibilderka, fitnes manijak, ja sam sinonim za sportski život, zdrav život", napisala je Nataša i nasmejala sve.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac, koja iza sebe ima tri braka, nedavno je priznala da je već dve i po godine sama i da, iako ne beži od nove ljubavi, smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca.

"Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj deci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi", rekla je Nataša za "Informer".

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track