RADA STAVLJALA U DŽEP 40.000 EVRA MESEČNO, A SAD 500? Od ovoga pevačica ŽIVI kad nema nastupe? To može i iz ČETEREŽA!
Foto: ATA Images

NAŠLA NAČIN

RADA STAVLJALA U DŽEP 40.000 EVRA MESEČNO, A SAD 500? Od ovoga pevačica ŽIVI kad nema nastupe? To može i iz ČETEREŽA!

Stars -

Pevačicu Radu Manojlović takođe nije zaobišla kriza izazvana pandemijom korona virusa.

Ona već mesecima nema nastupe, te samim tim ni prihode koje inače na taj način ostvaruje.

Rada se zbog aktuelne situacije iz Beograda preselila u rodno selo Četereže, u porodičnu kuću u kojoj žive njena sestra i otac, a trenutno navodno zarađuje isključivo od pregleda na Jutjubu.

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

"Rada je bila među najtraženijim pevačicama, uvek je imala zakazane nastupe i to mesecima unapred. Njen honorar je u proseku oko 5.000 evra, tako da je mesečno u džep stavljala čak 40.000 evra", rekao je izvor blizak pevačici i nastavio:

"Sada kada nema svirki živi od pregleda na Jutjub kanalu, ali se ne žali. Mesečno može da zaradi od 500 do 1.500 evra i kaže da joj je to u ovoj situaciji dovoljno jer ima ljudi koji nemaju ni za hleb."

Rada Manojlović
foto: Printscreen/Ami G

Podsetimo, pevačica je navodno uplašena zbog trenutne situacije sa korona virusom, pa je otputovala u rodni Četerež kako bi bila na sigurnom i mogla da kontroliše oca koji je u rizičnim godinama da se ne bi zarazio.

- Rada se baš uplašila novog talasa korone koji je najžešći. Zato je i pobegla iz Beograda gde je broj zaraženih sve veći i danima se ne smanjuje. U selu živi sa ocem, sestrom Majom, maćehom i bakom, pa gleda da ih sve zaštiti. Čak je zabranila rodbini i komšijama da im dolaze u posetu, a po namirnice idu ona i sestra. Nose maske, vizire i rukavice. Njen tata se pobunio, čoveku je dosadno da sedi kući, ali Rada neće da popusti jer se plaši za njegov život. Čak je i Harisu rekla da sedi u Bosni i da ne ide nigde dok se sve ne smiri, pa se neće viđati narednih nedelja - rekao je nedavno izvor za Star a prenose mediji.

Džon Malkovič, Rada Manojlović, Aerodrom
foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ/Informer

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track