DIDI JANKOVIĆ OPLJAČKALI ISPRED KUĆE NA VRAČARU! Nije mogla da veruje šta je zadesilo, a evo šta je odlučila!
Foto: Kurir Televizija

oglasila se

DIDI JANKOVIĆ OPLJAČKALI ISPRED KUĆE NA VRAČARU! Nije mogla da veruje šta je zadesilo, a evo šta je odlučila!

Stars -

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej dožiovela je neprijatnu situaciju kada ju je opljačkao slučajni prolaznik.

Naime, nesvakidašnji prizor desio se u toku jučerašnjeg dana na Vračaru, a snimak krađe zabeležile su njene sigurnosne kamere.

- Dijana je pošla do grada da završi neke poslove, i onda shvatila da je zaboravila torbu u kući. Vratila se po nju, a kesu koju je u tom momentu držala u ruci, okačila je na svoju ogradu. Računala je da će se za minut vratiti, te da će je ista sačekati, kao i mnogo puta pre - ispričao je izvor porodice Rokvić i dodao:

Dijana Janković, Didi Janković
foto: Printscreen/Instagram

- Kada se vratila, videla je da kese više nema i ostala u šoku. Zbog toga je odlučila da vrati nadzorne kamere ispred svog doma i vidi šta se desilo.

- Kada je Dijana videla na kamerama čoveka srednjih godina koji se jedva kreće, ali bez blama i straha, prilazi kapiji i skida kesu, uzima je i odlazi, ostala je u šoku. U kesi su se nalazile neke njene majice, a svi znamo koliko ona skupu garderobu nosi - ispričao je izvor.

- Tačno je da se taj nemili događaj desio. Ne znam šta bih vam rekla, osim da sam u šoku. Živimo u mirnom delu grada, naša kuća je pokrivena kamerama, i nikada se ništa slično nije desilo ni nama, ni našim komšijama - rekla je Didi i dodala da protiv nepoznatog muškarca neće pokretati krivični postupak, isključivo zbog toga što je u pitanju invalid.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track