BIVŠI ZADRUGAR UHVATIO DEVOJKU U PREVARI! Objavio ŠOK fotke, pa poručio: Ne zna sa kim se IGRA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

SKANDAL!

BIVŠI ZADRUGAR UHVATIO DEVOJKU U PREVARI! Objavio ŠOK fotke, pa poručio: Ne zna sa kim se IGRA! (FOTO)

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić nedavno je obelodanio vezu sa novom devojkom, nakon što je po izlasku iz Bele kuće raskinuo sa Ivanom Šopić.

On je na sva zvona hvalio novu devojku, misterioznu Sabinu u koju je bio zaljubljen do ušiju, te je redovno njihove zajedničke snimke i fotografije kačio na Instagram.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, najnovijom objavom šokirao je svoje pratioce. Naime, on je naveo da ga je ona navodno prevarila, a u prilog tome podelio je i fotografiju.

- Pošto kažu da menjam kao čarape izgleda da mi je ove čarape neko probušio danas. Uhvaćena mala u Stanišićima, inače mi je rekla da ide sa majkom na neki pregled i da je svratila do Stanišića na piće i eto, igrom slučaja poznajem mnogo ljudi i tom prilikom sam saznao da je provela sat i po vremena u hotelu "Pirg" sa izvesnim likom sa kojim se ljubila na kraju ispred njenog auta! Ne zna sa kim se igra...", napisao je on u opisu.

Stefan Karić
foto: Pritnsceren/Instagram

Inače, Karić je bio poznat i po vezi sa preminulom misicom Dijanom Milojković, koju je često spominjao u rijalitiju, i govorio da teško podnosi njenu smrt.

Bojan Karić, Dijana Milojković
foto: Printscreen, Printscreen Facebook

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja