MALO KO ZNA ČIME SE ŽIKA JAKŠIĆ NEKAD BAVIO: Voditelj je završio i OVU ŠKOLU, živeo u Nemačkoj, pa došao na HIT IDEJU!
Foto: Dragana Udovičić

detalji

MALO KO ZNA ČIME SE ŽIKA JAKŠIĆ NEKAD BAVIO: Voditelj je završio i OVU ŠKOLU, živeo u Nemačkoj, pa došao na HIT IDEJU!

Stars -

Žika Jakšić sada je voditelj, a nekada je bio član benda "Ritam srca".

Naime, pre nego što je Žika bio član benda "Ritam srca". Bend nije dugo opstao, ali su za pet godina uspeli da snime čak četiri albuma i stvore hitove koji se i danas pevaju na proslavama.

Žika Jakšić
foto: Pritnscreen

Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Jakšić je završio pedagošku školu. Idejni je tvorac "Zvezda Granda", formata koji je iznedrio brojne folk pevače.

Na ideju je došao dok je živeo u Nemačkoj. Gledao je šou programe i shvatio šta je potrebno za uspešan šou. Međutim, jedna angedota prati nastanak najpopularnijeg domaćeg muzičkog takmičenja - kada je prvi put Saši Popoviću predstavio svoju ideju on mu je navodno rekao "da nije normalan".

Saša Popović
foto: Kurir

Inače, Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka.

Prvog sina Andriju dobio je iz braka sa Snežanom, dok je Dušana dobio pre šest godina u braku sa pevačicom Dajanom. Njegovog starijeg sina Andriju, kog je dobio iz prvog braka sa Snežanom, malo ko zna. On živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo.

Andrija Jakšić nije zainteresovan za estradu već se bavi jednim ne tako čestim zanimanjem. Naime, on je enolog i to najmlađi u u Nemačkoj.

Žika Jakšić
foto: Sonja Spasić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track